Irodánk a körzetben a legkedvezőbb közvetítési jutalékkal dolgozik! Kizárólagosság nélkül mindössze 2,5 % + áfa!

Ha ingatlant keres, feltétlenül iratkozzon fel hírlevelünkre, így biztosan nem fog lemaradni a legjobb ajánlatokról!

Feliratkozom »

Szolgáltatásaink

Ingatlanközvetítés »
Földhivatali ügyintézés »
Jogi szolgáltatás »

 

Ingatlan-adásvétel lebonyolítása

Irodánk az ingatlanjukat értékesíteni kívánó Ügyfelek megbízása alapján dolgozik. A közvetítői jutalékot így az Eladó fizeti, melynek díja csupán a vételi ár 2,5%-a + Áfa. Az Eladónak csak abban az esetben kell fizetnie irodánk felé, hogyha irodánk talál vevőt az ingatlanra, és a szerződéskötés létrejön.

Irodánk kizárólagosságot a megbízási szerződésben nem köt ki, tehát rajtunk kívül más lehetősége igénybevételével is értékesíthető az ingatlan. Az egyéb alapszolgáltatások, pl. szóbeli értékbecslés, az ingatlan különböző csatornákon történő hirdetése, fotók készítése, regisztráció, Vevő megkeresése, tanácsadás stb. díjtalan. Vevőink felé irodánk alapszolgáltatásai ugyancsak teljesen ingyenesek, mint pl. ingatlanok közvetítése,   információszolgáltatás regisztrált ingatlanokról faxon, e-mailen, személyesen. Bemutatjuk Vevőinknek a környéket, a település szerkezetét, az ingatlant, tájékoztatjuk a közműellátottságról, a vásárláskor fizetendő illetékekről, esetleges hitellehetőségekről.

Ingatlanregisztráció menete:

Ingatlan eladás

Értékbecslés

A sikeres értékesítés alapja a becsületes együttműködés!

Számos esetben szüksége lehet Ügyfeleinknek arra, hogy megbízható és szakszerű értékbecslés készüljön egy adott ingatlanról. Lehet ez egy ingatlanvásárlást megelőző felmérés, melyet nem csak az adatbankunkból válogató Ügyfelek részére vállalunk, hanem minden, a környéken ingatlant vásárolni szándékozó számára is. Megnyugtató érzés ugyanis tudni azt, hogy a kínálati ár valóban reális-e. Értékbecslésre lehet szükség telekmegosztás, vagy tulajdonközösség megszűntetése esetén is, de hagyatéki eljárásban, vagy gyámhivatali eljárás folyamán is felmerülhet az értékelés igénye.

Az ingatlanvásárlási hitelek, valamint a klasszikus jelzáloghitel bevezetése óta megnövekedett az igény a szakszerű értékelés iránt. Az értékbecslés nem csak az adott településre vonatkozó adatokat és szerkezeti jellemzőket tartalmazza, nem csak a telekről és közműveiről, valamint az épület műszaki jellemzőiről számol be, hanem pontosan elhelyezi az ingatlant a piaci helyére, hitelesen tanúsítja a forgalmi értéket. Ezt csak olyan értékbecslő fogja tudni helyesen megítélni, akinek sokéves tapasztalata és helyismerete van, és rendelkezik egy olyan megbízható, hatalmas adatbázissal, mint a Home Bank Ingatlanforgalmazó Kft-é. (Működésünk óta több mint 3000 ingatlan adatait tartjuk nyilván.)

Szakszerűségünket mi sem bizonyítja ékesebben, minthogy  számos ingatlanforgalmi szakvéleményt készítünk bankoknak és hivataloknak is.

Az értékbecslések díja a következőképpen alakul:

(A díjak nem tartalmazzák a Tulajdoni lapok, Helyszínrajzok beszerzésének költségeit!)
Értékbecslő: Zarka Béla 06-20-954-22-82

Ingyenes hitelügyintézés és biztosításközvetítés

Irodánk ingyenes hitel- és biztosítási ügyintézést kínál Ügyfelei számára.

Teljes körű információval szolgálunk a bankok által kínált hitellehetőségekről és tájékoztatást adunk a kamatokról, futamidőkről és a kért fedezetek mértékéről, a havi törlesztőrészlet várható összegéről. Kiválasztjuk Ügyfeleink számára a legkedvezőbb hitelkonstrukciót, rendelkezésre bocsátjuk a hitelkérelemhez szükséges összes nyomtatványt és dokumentumot.

Nem csak az ingatlanvásárlás alkalmával felmerülő hiteligényt, hanem átmeneti jellegű klasszikus jelzáloghitel-igényeket és magánhitel-igyényeket is kielégítenek partnerbankjaink!

Irodánk legfiatalabb szolgáltatása a biztosításközvetítés. Nem csak ingatlanokra kötünk vagyonbiztosítást, hanem vállalkozások számára is vállalunk biztosítás-ügyintézést.

Megkötheti nálunk autója kötelező felelősségbiztosítását és cascóját; vállalkozása vagyon- és felelősségbiztosítását; élet- és balesetbiztosítását; vagyonbiztosítását; utazási biztosítását. A legjobb biztosítók ajánlatával várjuk.

Keresse szolgáltatásunkat akkor is, ha netán nem nálunk vásárol ingatlant, de megbízható hitel- és biztosításközvetítő partnert keres!

Németh Melinda hitel- és biztosítási ügyintéző: 06-20-980-85-98, ingatlaniroda@aie.hu

Földhivatali Ügyintézés

Földhivatali sorbanállás helyett hívjon minket!
Szolgáltatásaink a Budakörnyéki Földhivatalhoz tartozó településeken:

 1. Tulajdoni lapok beszerzése
 2. Helyszínrajz beszerzése
 3. Okiratok érkeztetése
 4. Tehermentesítés átvezetése
 5. Széljegyek soron kívüli átvezetése
 6. Tulajdonjog-bejegyzés
 7. Banki jelzálogjog soron kívüli bejegyeztetése
 8. Adásvételi szerződések érkeztetése
 9. Hibás bejegyzések korrigálása
 10. Új és régi épületek térképészeti és ingatlan-nyilvántartási feltüntetése
 11. Telkek kimérése
 12. Telekmegosztás műszaki és jogi lebonyolítása
 13. Szolgalmi jogok bejegyeztetése

Irodánk készségesen áll minden kedves Ügyfele rendelkezésére, hogy kényelmesen, egy megbízható, gyors szolgáltatóval intézhessék ingatlan-adásvételüket, telekrendezési ügyeiket.

Jogi szolgáltatás

Az Ingatlanközvetítő irodánkkal közösen működő Ügyvédi Irodában teljes körű jogi szolgáltatással állunk Ügyfeleink rendelkezésére!

Hívja fel irodánkat, jogászaink és munkatársaink segítenek!

Online földhivatali hozzáférés személyi okmányok online ellenőrzési lehetősége a biztonságos ügymenetért!
Munkánkat ingatlanszakértők, értékbecslők, földmérők és jogászok segítik, így a szerződéskötés egyszerűen és megbízhatóan bonyolódik.

Szerződését ügyvédünk elkészíti, ellenjegyzi, cégünk pedig vállalja a Földhivatalhoz való érkeztetést.

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén Ön maximális kényelmet, pontosságot és biztonságot tudhat magáénak!
Természetesen nem kell ahhoz az adatbankunkból ingatlant vásárolnia, hogy rendelkezésére álljunk. Bármilyen jogi kérdését megoldjuk!

Dr. Zarka Szilvia Ügyvédi Iroda

Szolgáltatások:

Dr. Zarka Szilvia ügyvéd 06-20-9-391-394 drzarka@aie.hu, www.drzarka.hu Várjuk megbízását!

Hirdetésfelvevő iroda

Irodánk a legnagyobb hirdetési újságok partnere.
Nálunk kényelmesen és gyorsan, az újságok mindenkori tarifáival adhatja fel hirdetését az Expressz és a Szuperinfó kiadványaiba!

Oszd meg másokkal is: Add az iWiW-hez Delicious
     

Kapcsolat

Home Bank Ingatlanforgalmazó Kft.
Ingatlanforgalmazás Pilisvörösváron és környékén

H-2085 Pilisvörösvár, Fő út 12. (Hősök tere)

© 2011 homebank.hu