Irodánk a körzetben a legkedvezőbb közvetítési jutalékkal dolgozik! Kizárólagosság nélkül mindössze 2,5 % + áfa!

Ha ingatlant keres, feltétlenül iratkozzon fel hírlevelünkre, így biztosan nem fog lemaradni a legjobb ajánlatokról!

Feliratkozom »

Rólunk

Home Bank Ingatlanforgalmazó Kft.

Cégalapító testvérpárként 1995 óta foglalkozunk ingatlanforgalmazással, értékbecsléssel. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mi voltunk az elsők a településen, akik az ingatlan-ügyletek terén magas színvonalú szolgáltatásokkal álltunk Ügyfeleink rendelkezésére. Saját ingatlan-adatbázisunk ma is az egyik legnagyobb a környéken.

A kezdetek óta eltelt évek alatt az iroda szolgáltatása folyamatosan bővült, így ma már nem csak a klasszikusnak mondható ingatlan-közvetítői tevékenységgel és értékbecsléssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, hanem ingyenes hitel-, biztosítási, és teljes körű földhivatali ügyintézéssel is.  Irodánkkal egy helyen ügyvédi iroda is működik, ahol speciális ingatlanjogi és kapcsolódó illeték- és adójogi tanácsadással segítjük Ügyfeleink ingatlanügyeit.

Saját tulajdonú székházunk Pilisvörösvár központjában, a Fő úton, a közelmúltban újjáépített, kiváló parkolási lehetőségekkel rendelkező Hősök tere sarkán található, ahol kulturált környezetben várjuk Ügyfeleinket minden munkanapon 9 és 17 óra között, vagy bármely előre egyeztetett időpontban.

Ingatlanirodánk tevékenysége a környező településekre is kiterjed, így nálunk nem csak pilisvörösvári, hanem piliscsabai, pilisszentiváni, solymári, pilisszántói, ürömi, pilisborosjenői, pilisjászfalui, tinnyei, piliscsévi, pilisszentkereszti, csobánkai, leányvári és kesztölci Ügyfelek is előszeretettel megfordulnak.

Tesztelje szolgáltatásainkat! Munkatársaink tudásában, előzékenységében, segítőkészségében és precizitásában biztosan nem fog csalódni. Forduljon hozzánk bizalommal!

Dr. Zarka Szilvia ügyvéd
Zarka Béla ingatlanforgalmazó és értékbecslő

Oszd meg másokkal is: Add az iWiW-hez Delicious
     

Kapcsolat

Home Bank Ingatlanforgalmazó Kft.
Ingatlanforgalmazás Pilisvörösváron és környékén

H-2085 Pilisvörösvár, Fő út 12. (Hősök tere)

© 2011 homebank.hu